Rakennustarkastaja - Vihdin kunta

Rakennustarkastaja - Vihdin kunta

Rakennustarkastajan virka laitetaan uudelleen hakuun. Aiemmat hakemukset huomioidaan.

Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluu rakennusvalvonnan viranomaistehtäviä, kuten lupakäsittelyä, katselmuksia, sekä rakentamisen ohjausta ja neuvontaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä kiinnostusta osallistua toiminnan kehittämiseen rakennusvalvonnassa.

Käytössämme on Lupapiste.fi-palvelun sähköinen asiointi ja arkistointi, sekä Trimble Locus-paikkatietojärjestelmä.

Hakijoilta edellytetään rakennusalan korkeakoulututkintoa sekä riittävää tietämystä rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä (maankäyttö- ja rakennusasetus, 4 § 3. mom.) tai MRA 108 §:n mukaista pätevyyttä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät tehtävän hoitamiseksi.
Työkokemus vastaavista tehtävistä ei katsota olevan edellytys, joten otamme huomioon myös valmistuvat tai vähemmän kokemusta omaavat hakijat. Mikäli rakennusvalvontatehtävät kiinnostavat kannustamme hakemaan tehtävään. Haemme siis Vihdin strategian mukaista osaajaa.

Virkasuhteeseen valitulla on 6 kuukauden koeaika. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 26.5.2019 klo 23 mennessä sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi

Läs mer

https://www.vihti.fi/

Johtava rakennustarkastaja Sanna Laaksonen, p. 044-4675597, sposti sanna.laaksonen@vihti.fi, rakennustarkastaja Petri Teittinen, p. 044-0421351, sposti petri.teittinen@vihti.fi

Vihdin kunta, Elinvoimapalvelut, Ympäristöpalvelut, Rakennusvalvontapalvelut
Adress: Asemantie 30, 03100 Nummela

Rakennusvalvonta

Mer om arbetsgivaren