Skip to main content
test
Rakennuttajainsinööri - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvassa tilapalveluissa on haettavana rakennuttajainsinöörin toimi.

Nokian kaupungin tilapalveluiden tavoitteena on tukea kaupunkiorganisaation toimintaa järjestämällä toimintaan sopivat tilat ja niihin liittyvät palvelut. Tulosalueella työskentelee noin 50 henkilöä. Tilapalveluissa työskentelee kiinteistöhallinnon, ylläpidon ja rakennuttamisen tehtävissä 14 asiantuntijaa.

Nokian kaupunki investoi vahvasti tulevaisuuteen. Käynnissä on mittava rakentamisohjelma, Hyvinvointikeskuksen rakentaminen on käynnissä, koulu- ja päiväkotihankkeita on valmistelussa ja käynnissä. Valmistelussa on myös isoja liikuntatilahankkeita.

Tarjoamme vastuullisen näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kaupungin rakentamisessa.

Rakennuttajainsinöörin pääasiallisena tehtävänä ovat tilapalveluiden talonrakennushankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävät, tarvittaessa myös turvallisuuskoordinaattorin tehtävät. Tehtävänkuvausta voidaan tarkentaa tehtävään valitun henkilön osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää vähintään rakennusinsinöörin (AMK), rakennusarkkitehdin (AMK) tai aiempaa insinöörin tutkintoa ja käytännön kokemusta rakennuttamisesta.

Arvostamme kokemusta rakennustöiden valvonnasta ja urakoinnista sekä hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kokemus julkisesta rakentamisesta sekä ajokortti ja oman auton käytön mahdollisuus katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti, mutta tehtävään voi esittää palkkatoivomuksen.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveyshuolto) terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti 15.8.2022 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi Hakulomakkeen liitteeksi tulee liittää ansioluettelo tai CV skannattuna.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat tilapalvelujohtaja Kirsi Maijala puh. 040 592 7825 ja rakennuttamispäällikkö Sinikka Vähämaa, puh. 040 632 7861, sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, konsernipalvelut, tilapalvelut

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Rekommenderade jobb