Skip to main content
test
Rakennuttajainsinööri, toimi - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä konsernipalveluihin on koottu koko konsernia ja organisaatiota palvelevat, toisiaan tukevat tukitoiminnot. Konsernipalveluihin kuuluva Infrapalvelut -vastuualue vastaa sairaanhoitopiirin tilojen ylläpidosta, tilahallinnasta, lääkintätekniikasta sekä korjaus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamisesta, jossa keskeisenä hankkeena on Uuden sairaalan rakentaminen. Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen toiminnan käynnistyessä vuoden 2023 alusta alkaen muutumme Teknisiksi palveluiksi ja tulemme hallinnoimaan 30 kunnan alueella n. 800 000 m2:n kiinteistökantaa.

OYS 2030 on uudistamisohjelma, jonka myötä Oulun yliopistollisen sairaalan toiminta ja tilat uudistetaan vastaamaan tulevaisuuden erikoissairaanhoidon haasteisiin. Rakennamme Ouluun kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Muutosvisiomme on, että vuoteen 2030 mennessä OYS on maailman älykkäin sairaala, jossa uusin teknologia, modernit tilat ja ajantasainen osaaminen takaavat tehokkaan ja vaikuttavan, maailman parhaan hoidon. Infrapalvelut -vastuualue vastaa uudistamisohjelman mukaisten uudisrakennushankkeiden rakennuttamisesta ja teknisestä käyttöönotosta.

Haemme Infrapalveluiden rakennuttamispalvelut -vastuuyksikköön rakennuttajatiimiimme toimeen rakennuttajainsinööriä, jonka keskeisenä tehtävänä on vastata erilaisten rakennushankkeiden valmistelu- ja toteutusvaiheiden rakennuttamistehtävistä. Tehtäviin kuuluu myös toimia erillishankkeiden projektipäällikkönä.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä rakennuttajatiimimme ja osaprojektien toimijoiden sekä sisäisten asiakkaidemme kanssa ja myös Infrapalveluiden muiden vastuuyksiköiden kanssa.

Keskeisiä tehtäväalueitasi ovat mm.
- tarveselvitykset sekä hankesuunnittelu
- hankkeiden valmistelevat tehtävät (mm. suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden hankinta sekä tilaajan erillishankinnat)
- projektien sopimuksen mukaisen toimituksen laadunvarmistus aina hankinnasta vastaanottoon saakka sekä hankkeiden luovutus- ja vastaanottovaiheiden erillistehtävät
- hankkeissamme käytettävien työkalujen ja menetelmien kehittäminen sekä palveluntuottajien perehdyttäminen

Työ edellyttää aktiivista yhteydenpitoa käyttäjiin, tekniseen henkilöstöön, suunnittelijoihin, rakentajiin sekä yhteistyökumppaneihimme. Työtehtävät tarkentuvat valittavan henkilön kokemuksen ja työtehtävien täsmentymisen myötä.

Eduksi katsotaan käytännön työkokemus ja näyttö rakennuttamisen ja/tai projektinjohdon tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta, erityisesti suurista investointi- ja rakennushankkeista. Lisäksi arvostamme käytännön kokemusta rakennuttamisesta ja/tai talotekniikan osaamisesta terveydenhoidon ja hyvinvoinnin alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaan sekä hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, avoimen ja kannustavan työyhteisön, hyvät työsuhde-edut sekä näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamispääomaa valtakunnallisesti merkittävässä suurhankkeessa rakennushankkeiden toteuttajien ja huippuosaajien joukossa. Hakijaa pyydetään esittämään oma palkkatoivomuksensa hakemuksen yhteydessä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kuukauden koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntalain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Kari-Pekka Tampio, puh. 040 151 4005, sähköposti kari-pekka.tampio@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Infrapalvelut, Rakennuttamispalvelut

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb