Rakennuttajavalvoja (200183) - Heinolan kaupunki

Rakennuttajavalvoja (200183) - Heinolan kaupunki

Teknisen toimen tilakeskus vastaa kaupungin omistamien kiinteistöjen sekä kaupungin omistamien osakehuoneistojen kunnossapidosta ja korjauksista. Työ tilakeskuksessa on mielenkiintoista, monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

Rakennuttajavalvoja vastaa erikseen nimettyjen hankkeiden rakennuttamis- ja työmaavalvontatehtävistä. Työhön liittyy myös rakennuttamisasioiden valmistelua tekniselle lautakunnalle. Rakennuttamistehtävien lisäksi työhön kuuluu kaupungin vuokrasuhteiden hoito (vuokralle annetut ja vuokralle otetut tilat) sekä sisäilma-asioiden hoito.

Palkkaus Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tulevat ammattialalisä sekä henkilökohtainen lisä Heinolan kaupungin työnvaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen arvioinnin perusteita noudattaen.
Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Läs mer

http://www.heinola.fi

Kiinteistöpäällikkö Ilpo Hyytiä p. 044 797 6859, ilpo.hyytia@heinola.fi.

Tilakeskus
Adress: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Mer om arbetsgivaren