Skip to main content
test
Raseborgs stads sommarjobb 2023 - Raseborg stad

Sommarjobbsmöjligheterna är mångsidiga. Ungdomar som behöver praktik för sin utbildning prioriteras vid anställandet av sommararbetare. Ungdomarna bör vara födda 2007 eller tidigare. Arbetsspråk är både svenska och finska. I vissa jobb krävs körkort.

I slutet av ansökan ska du välja de eller det sommarjobb du önskar. Nedan en kort presentation av några utav de sommarjobb som staden erbjuder.

Simövervakare vid Stallörsparkens badinrättning:
Simövervakarna bör vara minst 18 år gamla och simkunniga. Simövervakare är ett självständigt arbete. I antagningsprocessen kommer ett simtest att utföras.

Turistinformatör:
Som turistinformatör betjänar du turister per telefon, e-post och chat på vårt kontor. Vi önskar att du behärskar svenska, finska och engelska (i både tal och skrift), kunskaper i andra språk är ett plus.

Parkarbete:
Underhåll av stadens grönområden, lekparker och badstränder.

Idrottsplanskötare:
Underhåll av anläggningar och fotbollsplaner.

Fastighetsskötsel:
Underhåll av stadens byggnader samt uteområden.

Kundserviceperson:
Museet söker glada och orädda sommararbetare. Till arbetsuppgifterna hör biljett-och butiksförsäljning, turistinfo och bemötande av människor. Kundservice behövs både på museet i centrum av Ekenäs och i Snappertuna på Frongårdens museum.

Kontorsarbete:
Kan vara arbete som kanslist, bokförare, löneräknare, eller andra administrativa uppgifter inom stadens förvaltning.

Kulturarbete:
Kulturarbetarna jobbar i teamet för Ekenäs Sommarkonserter. I uppgifterna ingår förutom kontorsarbete, koordinering, kommunikation och sociala medier även praktiska uppgifter före och under själva evenemanget, bl.a. affischering, ”roudande” och att fungera som artistvärd. Arbetstiden under festivalen är oregelbunden.

Sommarjobb som montör, Raseborgs Vatten:
Bland annat underhåll av vatten- och avloppsledningar samt pumpstationer.

Söktiden pågår till 10.3.2023 kl. 12:00. Vi strävar efter att meddela dej om du fått sommarjobb eller inte senast i mitten på april.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Personalchef Johan Nylund, johan.nylund@raseborg.fi. 019 289 2030

Lär dig mer om oss

Raseborg stad

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 200 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb