Skip to main content
test

Haemme Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) tietohallintoon ratkaisuarkkitehtiä, joka tulee työskentelemään tietojärjestelmäkehityksen, integraatioiden ja IT-automaation parissa korkeakoulun toimintaa ja palveluja kehittäen.

Pääset edistämään ja toteuttamaan HAMKin strategisia tavoitteita tiiviissä yhteistyössä ydintoimintojen ja palveluyksiköiden kanssa. Osa tulevista kehittämisprojekteistasi liittyy suomalaisten korkeakoulujen yhteisen Digivisio 2030 -hankkeen sekä muiden kansallisten ja eurooppalaisten kehittämishankkeiden kautta tuleviin ratkaisuihin ja muutoksiin. Tietohallinnossa ydintiimisi koostuu arkkitehdeistä, projektipäälliköistä ja järjestelmäasiantuntijoista. Lisäksi saat työskennellä yhdessä laajasti tietohallinnon ja HAMKin eri asiantuntijoiden kanssa.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla:
- hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi
- tietojärjestelmäkehitykseen liittyvää määrittelyosaamista
- osaamista IT-projektien hallinnasta
- kokonaisuuksien ja riippuvuuksien hahmottamiskykyä
- kokemusta modernien teknologioiden ja automaation käytöstä liiketoiminnan kehittämisessä
- kokemusta muutosten läpiviemisestä ja muutoshallinnasta
- aktiivisuutta ja suunnitelmallisuutta

Osaamisestasi, taustastasi ja omasta toiveestasi riippuen tehtäväsi voi koostua esimerkiksi joistakin seuraavista:
- kokonaisarkkitehtuuri
- toiminto- ja tietoarkkitehtuuri
- tietoturva
- projektijohtaminen
- hankinnat
- tietojärjestelmien kehityksen ohjaaminen

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, joissa pääset vaikuttamaan korkeakoulun digitalisaation kehittämiseen, perehtymään uusiin teknologioihin sekä kehittämään omaa osaamistasi. Työsi tukena ovat asiantunteva HAMKin tietohallinto sekä korkeakoulujen asiantuntijaverkostot. Käytössämme on liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöskentelyyn. Sivista TES mahdollistaa työkokemuksen perusteella pitkät 7,5 viikon lomat. Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä hyvät kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet.

Tehtävä edellyttää korkeakoulututkintoa.

Hae tehtävään Kuntarekryn kautta viimeistään 10.10.2022

Lisätietoja tehtävästä antaa digipalvelupäällikkö Anne-Maarit Selinummi (anne-maarit.selinummi@hamk.fi, +358 50 4133 287, tavoitettavissa parhaiten 3.10 klo 9-11) tai tietojärjestelmäpäällikkö Kari Kataja (kari.kataja@hamk.fi, +358 40 5039 987, tavoitettavissa parhaiten 29.9 klo 12:00-14:00)

Lisätietoja

http://www.hamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa digipalvelupäällikkö Anne-Maarit Selinummi (anne-maarit.selinummi@hamk.fi, +358 50 4133 287, tavoitettavissa parhaiten 3.10 klo 9-11) tai tietojärjestelmäpäällikkö Kari Kataja (kari.kataja@hamk.fi, +358 40 5039 987, tavoitettavissa parhaiten 29.9 klo 12:00-14:00)

Lisätietoja

Tietohallinto

HAMK on yli 8 800 opiskelijan ja noin 700 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on alueen johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.


Osoite: Visamäentie 35 A, 13100 Hämeenlinna

Rekommenderade jobb