Skip to main content
test
Ravitsemispalveluesimies - Alajärven kaupunki

Alajärven kaupungin teknisen toimen ravitsemispalveluissa on haettavana

RAVITSEMISPALVELUESIMIEHEN toimi 19.12.2022 alkaen toistaiseksi. Toimi siirtyy hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Ravitsemispalveluesimiehen tehtäviin kuuluu mm. Vimpelin avopalvelukeskus Toimelan ja Lehtimäen keskuskeittiön toiminnasta vastaaminen, sekä Alajärven terveyskeskuksen ravitsemispalveluesimiehen sijaisena toimiminen. Työtehtäviin kuuluu mm. sovituilla osa-alueilla/keittiöillä päivittäisen toiminnan johtaminen, työvuorosuunnittelu, poissaolojen järjestäminen sekä työturvallisuudesta, hygieniasta ja omavalvonnasta vastaaminen. Työssä tarvitaan tietoteknisiä taitoja. Pääasiallinen toimipiste sijaitsee Alajärvellä, mutta työ vaatii myös läsnäoloa sekä Vimpelissä että Lehtimäellä, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Vimpelin avopalvelukeskus Toimelan keittiöllä valmistetaan yhteensä n. 200 ateriaa. Ruokaa valmistetaan ja kuljetetaan mm. vanhusten asumispalveluyksikköön, intervalliosastolle, sekä Tuulikellon ja Puronmutkan palvelukoteihin. Lisäksi keittiöllä valmistetaan kotipalveluaterioita. Keittiöllä on 6,5 työntekijää. Lehtimäen keskuskeittiö tulee toimimaan Alajärven terveyskeskuksen palvelukeittiönä. Keittiöllä työskentelee pääasiassa yksi henkilö.

Toiminnan tarkoituksena on tuottaa asiakkaille ravitsemuksellisesti terveellistä, monipuolista ja maukasta ruokaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuna. Tämä saavutetaan hyvällä ammattitaidolla, asiakaspalvelulla, toimivalla omavalvonnalla, kustannustehokkuudella ja noudattamalla ravitsemissuosituksia sekä pysymällä kehityksessä mukana.

Viikkotyöaika on 38,15 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto tai soveltuva erikoisammattitutkinto. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimeen 14.10.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Sari Koivuranta, 040 846 3420, sari.koivuranta@alajarvi.fi

Lisätietoja

Alajärven kaupunki, Tekninen toimi

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen ja maakuntarajat ylittävä monipuolisen elinkeino-ja koulutustoiminnan ja palveluiden kaupunkikeskus. Alajärven vahvuus perustuu turvalliseen ja viihtyisään elinympäristöön, elinvoimaisiin kyliin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin kuntapalveluihin, ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen, monipuolisiin kaupan ja vapaa-ajan palveluihin sekä avoimeen ja innostavaan ilmapiiriin.


Osoite: Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi

Rekommenderade jobb