Ravitsemistyöntekijä - Siilinjärven kunta

Ravitsemistyöntekijä - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunnan ruokapalveluissa on avoinna ravitsemistyöntekijän tehtävä. Tarjoamme säännöllisen päivätyön viihtyisässä työympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työaika tehtävässä 30,39 h/vk, eli n. 6 h/pv. Työ alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän sijoituspaikka on työsuhteen alkaessa Toivalan koulu. Keittiöllä on kaksi ravitsemistyöntekijää. Ravitsemistyöntekijän tehtävään kuuluu koulun ruokapalvelutehtävät mm. lounaan lisäkkeiden valmistaminen, aterioiden tarjolle laittaminen ja astiahuolto. Lounas ja suurin osa ip-kerhon välipaloista tulee valmiina. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa.

Hakijalta edellytetään catering-alan perustutkintoa, tai muuta vastaavaa aikaisempaa koulutusta, sekä alan työkokemusta.

Tehtävä edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja muuttuviin tilanteisiin, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:in ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Läs mer

http://www.siilinjarvi.fi

Palveluesimies Outi Pöllänen
p. 044 740 1305
outi.pollanen@siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Talous- ja tukipalvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Adress: Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava n. 21 800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia.
Työpaikkamme on savuton.

Mer om arbetsgivaren