Ravitsemistyöntekijä - Tervolan kunta

Ravitsemistyöntekijä

Tervolan kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi 25.7.2019 klo 13.00 mennessä

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN TOIMEN

Pääasiallinen toimipiste on terveyskeskuksessa sijaitseva tukipalvelukeskuksen keskuskeittiö, jossa valmistetaan keskimäärin 650 lounasateriaa päivässä. Lisäksi valmistetaan noin 100 aamiaista ja päivällisruokaa. Tehtävässä työskennellään sekä valmistus- että jakelukeittiöissä (eri työpisteitä). Työhön kuuluu ruuanvalmistusta sisältäen dieettiruoanvalmistuksen esivalmisteluita, ruoan pakkausta, asiakaspalvelutyötä sekä keittiön puhtaanapitoa, astiahuoltoa ja jonkin verran toimistotyötä (mm. laskujen asiatarkastus ja tiliöinti, suoritteiden merkintä ja reseptiikan ylläpito). Työaika on kolmen viikon jaksotyöaika, johon sisältyy myös viikonlopputöitä.

Ravitsemistyöntekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa suurtalousalan koulutusta tai vastaavaa ruokapalvelun perustutkintoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Toimeen valittavalla tulee olla voimassa oleva hygieniaosaamistodistus.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toimi täytetään toistaiseksi voimassaoleviksi ja toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset toivotaan jätettävän ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Postitse toimitettaviin hakemuksiin tulee liittää vain nimikirjanote/ansioluettelo niistä koulutuksista ja työkokemuksista, jotka hakija haluaa huomioitavan tointa täytettäessä. Todistukset koulutuksesta ja työkokemuksesta pyydetään tarvittaessa erikseen. Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen Tervolan kunta, Tekninen lautakunta, Keskustie 81, 95300 TERVOLA.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Lisätietoja antaa vs. ravitsemispäällikkö Ritva Ojala arkipäivinä klo 12-14 (ei ajalla 8.-21.7.2019) p. 040 519 2725 tai sähköpostitse os. ritva.h.ojala@tervola.fi.

Tervolan kunta
Osoite: Tervola

Tervola on kunta Kemijoen varressa. Tervolan vahvuuksiin kuuluvat mukavan asumisen laatu, runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kunnan toimivat palvelut. Meillä vietetään vireää, mutta leppoisaa maalaiselämää kolmen kaupungin keskipisteessä.

Tutustu työnantajaan