Skip to main content
test
Ravitsemistyöntekijä - Huittisten kaupunki

Huittinen on vetovoimainen noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan.

Huittisten kaupungin ruokapalveluiden lähtökohtana ja toiminnan perustana on asiakas ja hänen tarvitsemansa palvelu, jonka tuottaa osaava, hyvinvoiva ja ammatistaan ylpeä henkilöstö.

Huittisten kaupungissa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin ravitsemistyöntekijän sijaisuuksiin. Toimipisteitä on kaupungin alueella useita. Toimipisteet sovitaan aina työntekijän kanssa erikseen.

Ravitsemistyöntekijän työtehtäviin kuuluu keittiön perustyöt sekä omavalvontaan ja puhtaanapitoon liittyvät tehtävät. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa alan koulusta.
Hygieniapassi on työssä välttämätön. Hakijan tulee osata viestiä ja kommunikoida työtehtävien menestyksellisen hoidon kannalta riittävän hyvin suomen kielellä.

Arvostamme aktiivista työotetta, kehitysmyönteisyyttä, joustavuutta, oma-aloitteellisuutta, yhteistyökykyä sekä kykyä organisoida työtehtäviä.

Mikäli kiinnostuit soita Maija Metsomäki 044-5604455.

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö Maija Metsomäki, puh 044 560 4455, sähköpostitse maija.metsomaki@huittinen.fi

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Hallintopalvelukeskus, Ruokapalvelukeskus
Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Rekommenderade jobb