Skip to main content
test
Ravitsemistyöntekijä - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunnan ruokapalveluissa on avoinna opintovapaan sijaisuus ravitsemistyöntekijän tehtävään Ahmon koulun valmistuskeittiölle ajalle 13.11.2023-31.12.2024! Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 5.12.2023 asti ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Ravitsemistyöntekijän työtehtäviin valmistuskeittiöllä kuuluu mm. ruuan- ja välipalojen valmistus, ruokasalissa työskentely, astiahuolto, lähtevien ruokien pakkaaminen. Keittiö valmistaa tällä hetkellä noin 1800 ateriaa päivässä kouluille ja päiväkoteihin.

Tarjoamme sinulle säännöllisen ja monipuolisen päivätyön, kuntapuolen hyvät lomaedut, nykyaikaiset työmenetelmät ja asiantuntevan työyhteisön tuen.

Ravitsemistyöntekijän tehtävä edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja muuttuviin tilanteisiin, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakijalta toivotaan catering-alan perustutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta sekä työkokemusta keittiötyöstä. Eduksi katsotaan kokemus lämpimien pääruokien- ja erityisruokavalioiden valmistuksesta sekä tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä.

Tehtävä on kokoaikainen (38,25 h/vk) jossa noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa.

Jos olet kiinnostunut muista avoinna olevista tehtävistämme, teethän jokaiseen paikkaan oman hakemuksen.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ahmon koulun palveluesihenkilö Meiju Metsäjoki p. 044 740 1716, palvelupäällikkö Outi Pöllänen p. 044 740 1305

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Yhteiset Palvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Ahmontie 1, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats Siilinjärven kunta - Vi satsar på orientering Siilinjärven kunta - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb