test

Ravitsemistyöntekijä Mikkeli ja lähialueet kesätyö 2024

Ansök senast  29.4.2024 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee ravitsemistyöntekijöitä eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalla 2.5.2024 - 30.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kesäsijaisuudet sijoittuvat Mikkelin keskussairaalan ravintokeskukseen, Kangasniemelle, Ristiinaan, Anttolaan, Haukivuorelle, Kiiskinmäen palvelukeskukseen, Graanin palvelutaloon, Pietarinpirttiin, Porrassalmen palvelukotiin ja Saimaanharjuun.

Ruokapalveluissa valmistetaan päivittäin sekä potilasaterioita että henkilökunnan aterioita. Työtä tehdään kahdessa vuorossa niin hyvinvointikeskuksissa kuin palvelutaloissakin. Meillä on tarjolla mielenkiintoisia työ- ja oppimisympäristöjä Mikkelin alueella ja ympäristökunnissa.

Ravitsemistyöntekijän työ pitää sisällään ruoanvalmistuksen avustavia tehtäviä, esivalmistustehtäviä, asiakaspalvelua, astiahuollon ja ruoanjakelutehtäviä sekä tarvittaessa ruuanvalmistustehtäviä.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Kesäsijaisuuksia täytettäessä myös alan opiskelijat tai ravitsemisalalla toimineet huomioidaan. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus tai suoritettu harjoittelu suurtalouskeittiössä, perustiedot erikoisruokavalioista ja omavalvonnasta sekä laitteiden hallinnasta. Lisäksi edellytettään hygieniapassia ja 18-vuoden ikää. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa ruokapalvelujen esimies Tytti Kälviäinen puh. 040 359 6889, sähköposti: tytti.kalviainen@etelasavonha.fi (Mikkelin keskussairaala) ja ruokapalvelujen esimies Ritva Hokkanen puh. 044 351 2610, sähköposti: ritva.hokkanen@etelasavonha.fi (Kangasniemi, Ristiina, Anttola, Haukivuori, Kiiskinmäki, Graani, Pietarinpirtti, Porrassalmen palvelukoti ja Saimaanharju)

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare