test
Ravitsemistyöntekijä (ruokapalvelut) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essoten ruokapalvelut hakee ravitsemistyöntekijöitä määräaikaisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 2.5.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 30.9.2022.

Ruokapalveluissa valmistetaan päivittäin sekä potilasaterioita että henkilökunnan aterioita. Työtä tehdään kahdessa vuorossa niin hyvinvointikeskuksissa kuin palvelutaloissakin. Meillä on tarjolla mielenkiintoisia työ- ja oppimisympäristöjä Mikkelin alueella ja ympäristökunnissa.

Ravitsemistyöntekijän työ pitää sisällään ruoanvalmistuksen avustavia tehtäviä, esivalmistustehtäviä, asiakaspalvelua, astiahuollon ja ruoanjakelutehtäviä sekä tarvittaessa ruuanvalmistustehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Kesäsijaisuuksia täytettäessä myös alan opiskelijat tai ravitsemisalalla toimineet huomioidaan. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus tai suoritettu harjoittelu suurtalouskeittiössä, perustiedot erikoisruokavalioista ja omavalvonnasta sekä laitteiden hallinnasta.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelujen esimiehet:
Tytti Kälviäinen, puh. 040 359 6889, tytti.kalviainen@essote.fi (MKS)
Ritva Hokkanen, puh. 044 351 2610, ritva.hokkanen@essote.fi (Kangasniemi, Ristiina, Vuolingonhovi, Kiiskimäen palvelukeskus, Graani, Pietarinpirtti, Sirkola, Saimaanharju).

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb