Ravitsemistyöntekijän sijaisuudet - Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Ravitsemistyöntekijän sijaisuudet

Sataedun ravitsemistyöntekijät tuottavat ruoka- ja kahviopalveluja Sataedun opiskelijoille ja henkilöstölle sekä osallistuvat ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden ohjaamiseen heidän suurkeittiöjaksoillaan.

Haemme ravitsemistyöntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin Sataedun toimipaikoissa Kankaanpäässä, Kokemäellä ja Ulvilassa. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä maksimissaan muutamaan kuukauteen. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Edellytämme hakijalta alan perustutkintoa tai perehtyneisyyttä alaan sekä kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen Hae työpaikkaa -linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä tarpeen mukaan.

Lisätietoja

http://sataedu.fi

Tutustu työnantajaan

Ruokapalveluvastaava Sisko Peltonen, puh. 040 199 4382, sisko.peltonen(a)sataedu.fi

Sataedu
Osoite: Kankaanpää, Kokemäki, Ulvila

Satakunnan koulutuskuntayhtymä tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille ja työelämälle. Toimipaikkamme sijaitsevat Harjavallassa, Huittisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa ja Ulvilassa. Näiden lisäksi meillä on toimipisteet Raumalla ja Tampereella. Noin 3 000 opiskelijan koulutuksesta, palveluista ja maakunnallisista kehittämistehtävistä vastaa noin 280 osaavaa sataedulaista. Olemme savuton työyhteisö ja panostamme työhyvinvoinnin kehittämiseen.