Ravitsemistyöntekijän sijaisuuksia - Oulun Tuotantokeittiö Oy

Ravitsemistyöntekijän sijaisuuksia

Oulun Tuotantokeittiö Oy on Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin omistama erilaisia ateriatuotteita ja valmisruokia valmistava yhtiö. Yhtiön tuotannolliset ja hallinnolliset toimitilat sijaitsevat Oulun Ruskossa.

Oulun Tuotantokeittiö Oy hakee RAVITSEMISTYÖNTEKIJÖITÄ/ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ eripituisiin sijaisuuksiin.

Ravitsemistyöntekijän tehtäviin kuuluu mm.
- kokin avustavat tehtävät
- hygienia- ja puhtaanapitotehtävät
- astiahuolto
- pakkaaminen ja punnitus
- varastonhallintaan ja logistiikkaan kuuluvia tehtäviä
- omavalvontasuunnitelman mukaiset sekä tehtävän kannalta muut oleelliset toimenkuvaan kuuluvat tehtävät.

Eduksi luetaan elintarvikealan-, kokin- tai suurtalousalankoulutus. Tärkeintä kuitenkin on, että olet suorittanut hygieniapassin ja sinulla on reipas asenne ja innokas ote työhön sekä säilytät positiivisen asenteen kiireinkin keskellä.

Tarjoamme sinulle
- kehittävän ja kannustavan työilmapiirin
- hyvän perehdytyksen ja koulutuksen toimenkuvan mukaisiin tehtäviin
- modernin ja ketterän työympäristön viimeaikaisimmalla tekniikalla varustettuna
- monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo haun ollessa käynnissä, joten ole siis nopea ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta Täytä hakemus. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/ Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Kuoreen merkintä Ravitsemistyöntekijän sijaisuudet. Hakemukset on toimitettava 30.11.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.looki.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Teija Haahtikari p. 040 847 0604 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@looki.fi.

Oulun Tuotantokeittiö Oy
Osoite: Liusketie 15, 90620 Oulu

Oulun Tuotantokeittiö Oy on Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin omistama ateriatuotteita valmistava yhtiö, jonka asiakkaita ovat yhtiön omistajat ja niiden sidosryhmät. Yhtiö valmistaa ruokaa noin 25 000 ruokailijalle päivittäin.

Yhtiön tavoitteena on tuottaa asiakkaille laadukkaat ja kilpailukykyiset palvelut. Yhtiölle on toiminut kaksi vuotta nykyaikaisimmalla teknologialla varustetussa uusissa toimitiloissa Oulun Ruskossa.