Ravitsemistyöntekijän toimi (5), Ruokahuolto - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haluatko vakituisen työpaikan? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla työskentelemään Seinäjoen keskussairaalan ravintokeskukseen. Ravintokeskuksessa valmistetaan aterioita vuoden jokaisena päivänä Sote-alan erilaisille asiakasryhmille.

Ravitsemistyöntekijänä sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisissa työtehtävissä täysin uusitussa suurkeittiössä, jossa on käytössä nykyaikaiset laitteet. Viikonlopputyöt antavat mahdollisuuden arkivapaisiin ja kaksi vuorotyö antaa joustoa työvuoroihin ja mahdollisuuden aamupäivä tai iltapäivä vapaisiin.

Ravitsemistyöntekijänä tehtäviisi kuuluu työskentely muun muassa kylmäkeittiössä, henkilöstön ruokasalissa, elintarvikkeiden vastaanotossa ja varastoinnissa, astiahuollossa, välitystuotteiden kerääjänä ja kotiin toimitettavien aterioiden pakkaajana. Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus toimia suurtalouskokkien sijaisena.

Kelpoisuusehtona toimeen on catering-alan perustutkinto tai aikaisempi kouluasteen tutkinto. Eduksi katsotaan erityisruokavalio-osaaminen. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 20.5.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ravitsemispäällikkö Kaija Mäkelä
puh. 050 474 4539
kaija.makela(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Ruokahuolto
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb