Ravitsemistyöntekijöiden lyhytaikaiset sijaisuudet

Tarvitsemme lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ruokapalvelutyöntekijöitä.

Ravitsemistyöntekijän tehtäviin kuuluu: ruoan valmistusta, astiahuoltoa, keittiön puhtaanapitoa, erityisruokavalioiden tuntemusta.

Palvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu: astiahuoltoa, keittiön puhtaanapitoa, erityisruokavalioiden tuntemusta, kohteiden siivous

Arvostamme hakijoilta joustavuutta, luotettavuutta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi edellytämme henkilöiltä kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksesi on voimassa yhden lukuvuoden. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.sievi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja 044 488 3465.

Sievin kunta
Osoite: Haikolantie 16, 85410 Sievi

Noin 5000 asukkaan Sievi on Suomen teollistunein maalaiskunta. Sievi tunnetaan innovatiivisista yrityksistä, menestyvistä maatiloista, vahvoista kylistä ja nuoresta ikärakenteesta.

Työntekijöitä Sievin kunnalla on yli 200. Terveys- ja sosiaalipalvelut sekä talous- ja henkilöstöhallinnon perustehtävät järjestetään ostopalveluna.

Heinäkuun kolmantena lauantaina vietetään perinteisiä Sievin Muttimarkkinoita!