Skip to main content
test
Ravitsemussuunnittelija - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Oletko itseohjautuva ja tiimityötaitoinen ravitsemussuunnittelijan tehtävissä toiminut tai ravitsemustieteen loppuvaiheen opiskelija. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ruokapalveluihin ja ravitsemustiedon yhteensovittamisesta käytäntöön. Etsimme nyt joukkoomme Satasairaalan ruokapalvelukeskuksen vastuualueella asiantuntijatehtäviin ravitsemussuunnittelijaa. Tarjoamme Sinulle kiinnostavan, haasteellisen ja vastuullisen työn mukavassa työyhteisössä. Käytössäsi on uusi valoisa työhuone.

Satasairaalan ruokapalveluissa tuotamme osastojen sekä poliklinikoiden potilaille ja asiakkaille ruoka- ja kahvipalveluita. Lisäksi tuotamme henkilökunnan työpaikkaruokailun ateriapalveluita ja erilaisia kokous- sekä edustustilaisuuksien tarjoilupalveluita. Vastuualueellamme toimii myös kahvio Mocca, jonka palvelut ovat kaikkien sairaalassa kävijöiden käytettävissä.

Ravitsemussuunnittelijan pääasiallisina tehtävinä ovat ruokapalvelujen tuottamien palvelujen ravitsemuksellisen laadun varmistaminen, kehittäminen ja seuranta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaisten ateriasisältöjen ravitsemuksellisen laadun selvitys, suunnittelu, varmennus ja ohjaus suositusten mukaisiksi. Vastaat ruokapalvelujen ammattihenkilöstön ohjaamisesta erikoisruokavalioiden toteutuksessa sekä tarvittavasta täydennyskouluttamisesta ja käytännön ohjeiden laatimisesta muuttuneiden vaatimusten ja asiakastarpeiden mukaiseksi. Tehtäviisi kuuluu myös muun muassa erilaisia Aromi12-ohjelman ylläpitotehtäviä. Uusi Aromi14 ollaan ottamassa meillä käyttöön, joten senkin osalta asiantuntemustasi tarvitaan. Tuleva hyvinvointialue laajentaa tehtäväaluettasi suunnittelun ja ohjauksen osalta koko maakunnan alueen tuotantokeittiöihin, joissa korostuu käytännön ohjaus ruokapalveluissa.

Kelpoisuusehtona ravitsemussuunnittelijan tehtävään on laillistettu ravitsemusterapeutti, ylempi korkeakoulututkinto ravitsemuksesta. Odotamme Sinulta mielenkiintoa kouluttamiseen, ohjaukseen ja monenlaisiin asiantuntijatehtäviin. Eduksesi katsomme Aromin Eväs/Mysli-tuotannonohjausjärjestelmän tuntemus sekä aikaisempi kokemus ravitsemussuunnittelijan työtehtävässä toimimisesta.

Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haastateltavilta tarkastamme alkuperäiset tutkintotodistukset. Työpaikkailmoitus ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta satasairaala.fi/rekry. Hakuaikaa on jatkettu, aiemmin hakeneet huomioidaan valinnassa.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980, rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

(virka-aikana)
ruokapalvelujohtaja
Satu Paloviita
puh. 044 707 7260
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Ruokapalvelukeskus

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb