Skip to main content
test
Ravitsemusterapeutti: Joensuu; määräaikainen (id6176) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 20.5.2022 mennessä RAVITSEMUSTERAPEUTIN tehtävä 50% työajalla ajalle 1.8.2022 - 31.12.2022. Työsuhde jatkuu mahdollisesti vielä vuoden vaihteen jälkeenkin

Siun soten ravitsemusterapiayksikössä työskentelee kahdeksan ravitsemusterapeuttia. Työyhteisössämme huolehditaan toinen toisistamme ja autetaan työkaveria onnistumaan. Haemme mukavaan joukkoomme laillistettua ravitsemusterapeuttia tai opintojen loppuvaiheessa olevaa ravitsemustieteen opiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Haussa oleva tehtävä sijoittuu perusterveydenhuoltoon. Työtehtävät ovat pääosin Siun soten terveysasemille suuntautuvaa alueravitsemusterapeutin työtä neljän kunnan alueella. Työ rytmittyy tällä hetkellä kahden viikon jaksoihin, jatkossa osa-aikaisuuden jaksotus on sovittavissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Työn liikkuvan luonteen vuoksi tarvitaan B-ajokortti. Siun soten työntekijöiden käytössä on leasing-autoja työmatkoihin.

Ravitsemusterapeutin tehtäväkohtainen palkka Siun sotessa on 3223,47€/kk. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Tehtävässä aloitus 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Kysythän tarvittaessa lisätietoja:

johtava ravitsemusterapeutti Mirja Huuskonen puh. 013 330 4175, mirja.huuskonen@siunsote.fi alueravitsemusterapeutti Kaija Penttinen puh. 013 330 4178, kaija.penttinen@siunsote.fi (9.-18.5.) alueravitsemusterapeutti Heikki Mattila puh. 013 330 4177, heikki.mattila@siunsote.fi

Joensuussa 2.5.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sote

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6176
  • 2.5.2022 - 20.5.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb