Ravitsemustyönjohtaja - Hyrynsalmen kunta

Oletko Sinä ammattitaitoinen, motivoitunut, tiimityötaitoinen, kehittämiskykyinen, kannustava, nykyaikainen suurtalousesimiehen tai vastaavan tutkinnon suorittanut ko. työkokemusta omaava henkilö? Tarvitsemme työpanostasi Palvelukeskuksen keittiön viiden henkilön tehokkaaseen ja reippaaseen tiimiimme.

Ravitsemustyönjohtaja toimii teknisten/ravitsemus- ja puhtaanapitopalveluiden alaisuudessa. Tehtävään sisältyvät laaja-alaisesti erilaiset ruuanvalmistus- sekä keittiötyöt, tarviketilaukset, ruokalistasuunnittelu, asiakasyhteistyö sekä budjettivastuu työvuorolistasuunnitteluineen sekä esimistehtävineen pääsääntöisesti päivävuorossa jaksotyössä kokopäiväisesti.
Työssä jaksamista tuetaan e-Passilla ja järjestämällä virkistyspäiviä. Kunnalla on vapaita vuokra-asuntoja, mikäli olet tulossa kauempaakin työtehtäväämme.

Toimi täytetään määräaikaisena mahdollisimman pian, 5.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan kestäen 31.10.2021 saakka. Määräaikaisuutta jatketaan ja heti toimen vapauduttua työsopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2343,50 € + työkokemuslisät. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika 6 kk.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen on liitettävä CV tai ansioluettelo sekä tutkintotodistukset. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, tällöin hakemus tulee toimittaa osoitteeseen Hyrynsalmen kunta, Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI,
ravitsemustyönjohtaja, ravitsemus- ja puhtaanapitopalvelut

Hakemukset liitteineen on jätettävä 21.6.2021 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. palveluesimies Marjo Väisänen 044-7104450

Lisätietoja

https://www.hyrynsalmi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Väisänen Marjo p. 044 7104 450

Lisätietoja

Hyrynsalmen kunta

Hyrynsalmen kuntakeskus on kompakti kokonaisuus Kainuussa valtatie 5:n varrella. Laaja, mutta väestöltään pieni (2300 as.) maaseutumainen kunta tarjoaa asukkailleen päivittäispalveluiden lisäksi erilasia harrastusmahdollisuuksia ja kulttuurielämyksiä ympäri vuoden. Hyrynsalmi on tunnettu omaleimaisista tapahtumista ja matkailusta. Hyväntuuliset kuntalaiset ja kattavat palvelut ovat keskittyneet keskustaajamaan ja kiireettömät mökkiläiset ja monipuoliset matkailupalvelut Ukkohallan matkailukeskuksen ympäristöön. Hyrynsalmen kunta työllistää noin 90 henkilöä ja on Kainuun SOTE:n kanssa kunnan suurin työnantaja. Kunnan elinvoimaa tukevat matkailun lisäksi myös metsätalous, liikenne sekä biotalous. Hyrynsalmi on Suomen eteläisin poronhoitokunta


Osoite: Laskutie 1, 89400 Hyrynsalmi

Rekommenderade jobb