Ravitsemustyöntekijä - Sodankylän kunta

Ravitsemustyöntekijä

Haemme ahkeraa ja ammattitaitoisia ravitsemustyöntekijää Sodankylän kunnan ruokapalveluun. Ravitsemustyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuoliset valmistus- tai jakelukeittiön tehtävät. Päivittäinen työaika vaihtelee maanantaista sunnuntaihin, riippuen kohteesta.

Ruokapalvelut valmistaa ja pakkaa lisäkkeet ja salaatit koululaisille, päivähoidossa oleville lapsille, sairaalan akuuttiosastoille, ikäihmisten palveluasumiskohteisiin ja koteihin, noin 1700 ateriaa päivittäin. Ravitsemustyöntekijän tehtäviin kuuluvat koko prosessiin kuuluvat työt tavaran vastaanottamisesta omavalvontaan ja asiakaspalveluun sekä keittiön siivoustehtäviin.

Kelpoisuusehtona on catering-alan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Tehtävän hoitoon edellytetään hygieniaosaamispassia ja ajo-oikeutta (vähintään B-luokka). Eduksi toimeen haettaessa katsotaan siivouspalvelualan koulutus ja/tai kokemus.

Tehtävässä eduksi katsotaan toimipaikan kokonaisvaltaisen palvelutehtävän ymmärtämistä sekä erityisesti oman alueen ravitsemus- ja erityisruokavaliotiedon osaamista ja soveltamista. Tehtävässä korostuu itsenäinen tiedonhankinta sekä ongelmanratkaisukyky. Toimenhaltija kantaa työssään omalta osaltaan vastuuta asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista. Työssä korostuu huolellisuus ja asiakaslähtöisyys.

Tehtävän menestyksekkään hoitamisen eduksi katsotaan aikaisempaa työskentelyä tuotantokeittiössä, jossa valmistetaan ja lähetetään sekä kylmä- että lämminvalmistettua ruokaa suojakaasuun pakattuna.

Toimi täytetään toistaiseksi. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo liitteenä. Hakuaika päättyy 31.7.2019 klo 12.00. Hakemuksia ei palauteta.

Ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola, merja.ahola@sodankyla.fi, puh. 040 809 4955
Ravitsemistyönjohtaja Airi Keränen, airi.keranen@sodankyla.fi, puh. 040 747 1452

Tekniset palvelut
Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä

Sodankylä on lähes 9000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa ulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi.

Tutustu työnantajaan