Skip to main content
test
Ravitsemustyöntekijä/laitoshuoltaja - Someron kaupunki

Someron kaupunki hakee ruokahuoltoon ja siivouspalveluihin reippaita ja oma-aloitteisia sijaisia kaupungin eri kohteisiin

Ruokapalvelutehtävissä valmistetaan aterioita koulu- ja päiväkotikeittiöissä maanantaista perjantaihin yhdessä vuorossa klo 6-15.39 välisenä aikana. Siivoustyössä kohteina ovat koulut, päiväkodit ja muut kaupungin kiinteistöt. Siivouspalveluiden työaika voi vaihdella klo 6.00-19.00 välillä. Työ voi olla myös yhdistelmätyötä sisältäen ruokahuollon ja siivouspalveluiden tehtäviä. Sijaisuuksien pituus ja koko- tai osa-aikaisuus määräytyvät tarpeen mukaan.

Työssä tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja sekä itsenäistä ja omatoimista työotetta. Työhön opastetaan kohteittain. Hygieniapassi on välttämätön ruokapalvelutehtävissä. Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan lain mukainen rikostaustaote. Eduksi huomioidaan ravitsemusalan ja siivousalan työkokemus. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemuksen voi jättää Kuntarekry.fi-rekrytointijärjestelmän kautta. Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Saini Pöysti siivoustyönjohtaja puh. 0447792536
Teija Tuulimäki johtava ruokapalveluesimies puh. 0447791216 klo 12-15.00

Lisätietoja

Someron kaupunki, Tekninen, Ruokahuolto ja puhtaanapito
Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero
Someron kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb