Ravitsemustyöntekijä, sijaisuudet

Määräaikaisia keittiön sijaisuuksia jakelu ja valmistuskeittiössä. Koulujen ja perusturvan toimipisteiden jakelukeittiöiden tehtävät, varastointi, keräily, pakkaaminen, keittiön esivalmistelutyöt ja astiahuolto sekä suunnitelman mukaiset siivoukset. Tarvittaessa tuotteiden valmistus.

Tutustu työnantajaan

Hanna Jauhiainen, s-posti hanna.jauhiainen@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Tekniset palvelut
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.

Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Tervetuloa Keuruulle asumaan, ostoksille, liikkumaan ja harrastamaan, lomailemaan ja ennen kaikkea viihtymään!

Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun