Skip to main content
test

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Koivukylän koulu

Kustaantie 10, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.08.2023

Linkki työpaikkailmoitukseen Vantaan kaupungin sivuilla:
https://vantaa.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=12026&key=&o=A_RJ&rspvt=i74q5ckc9dwkcoo4cokw00cs4o0s4k0

Haemme Koivukylän kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta rehtoria, jolla on valmiudet toimia vahvana pedagogisena johtajana opetussuunnitelman, perusopetuksen strategian ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti osana koulun hallinnon tiimiä. Koulun hallinnon tiimiin kuuluu rehtori, kaksi apulaisrehtoria sekä koulusihteeri. Rehtoritiimin kanssa koulun johtamisessa on mukana aktiivinen johtoryhmä sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmä.

Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Suomen neljänneksi suurimman kaupungin tulevaisuuteen.

Koivukylän koulu sijaitsee Koivukylän keskustan tuntumassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Koulu tarjoaa perusopetusta 7.-9.-luokkalaisille. Koulussa toimii perusopetuksen ohella neljä kaupunkitasoista vammaisopetuksen ryhmää sekä alueellinen paja-luokka. Pajaluokka tarjoaa vaativaa erityistä tukea alueen yläasteikäisille oppilaille. Oppilaita Koivukylän koulussa on n. 400 ja opetushenkilöstöä n. 65. Opetus- ja oppilashuollon henkilöstön lisäksi koulussa työskentelee koulun nuorisotyöntekijä.

Koivukylän koulussa on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Koulun toimintakulttuuriin kuuluu vahvasti yhteistyö niin koulun sisällä kuin ulkopuolistenkin verkostojen kanssa. Koulussa on vahva “Koiviksen henki”, jota kaikki vaalivat toisiaan tukemalla ja auttamalla. Koulun vahvuuksina on hyväksyvä ilmapiiri sekä muutosmyönteisyys. Toimintakulttuuria ja pedagogiikkaa kehitetään luokka-astetiimeissä sekä ajatushautomoissa. Toimintakulttuuria on kehitetty kohti yhteisopettajuutta ja koulussa toimiikin useita aineryhmiä yhteisopettajuuden periaatteita noudattaen.

Lisätietoja:

Vantaan perusopetuksen kotisivut

Koivukylän koulun kotisivut

Työsuhteen tietoja
Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Opetushallinnon tutkinto


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme kykyä johtaa tiimimäisesti organisoitunutta työyhteisöä valmentavalla työotteella ja hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja, niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin. Lisäksi edellytämme hyvää organisointikykyä ja esihenkilötyön osaamista, sekä oppilaslähtöisyyttä ja kykyä toimia kulttuurisesti rikkaassa työympäristössä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Lisätietoja

https://vantaa.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=12026&key=&o=A_RJ&rspvt=i74q5ckc9dwkcoo4cokw00cs4o0s4k0
https://www.vantaa.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteystiedot:
Kirsi Paukku, Aluepäällikkö
p.0401826582
kirsi.paukku@vantaa.fi
tai
Ilkka Kalo, perusopetuksen johtaja,
p. 040 707 1115
ilkka.kalo@vantaa.fi

Lisätietoja

Vantaan kaupunki

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Tarjoamme myös työmatkaseteleitä työntekijöillemme. Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat?

Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Tervetuloa meille töihin!

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.


Osoite: Kustaantie 10, 01400 Vantaa

Rekommenderade jobb