Skip to main content
test

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Simonkallion koulu, Vantaa

Simonkalliontie 1, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.08.2023 <

Linkki työpaikkailmoitukseen Vantaan kaupungin sivuilla:
https://vantaa.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=12029&key=&o=A_RJ&rspvt=i74q5ckc9dwkcoo4cokw00cs4o0s4k0


Haemme Simonkallion kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta rehtoria, jolla on valmiudet toimia pedagogisena johtajana opetussuunnitelman, perusopetuksen strategian ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Suomen neljänneksi suurimman kaupungin tulevaisuuteen.

Edellytämme kykyä johtaa tiimimäisesti organisoitunutta työyhteisöä valmentavalla työotteella ja hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja, niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin. Lisäksi edellytämme hyvää organisointikykyä ja esihenkilötyön osaamista, sekä oppilaslähtöisyyttä ja kykyä toimia kulttuurisesti rikkaassa työympäristössä.

Simonkallion koulu on noin 600 oppilaan 1.-6. luokkien lähikoulu Simonkallion ja Ruskeasannan alueiden oppilaille. Koulussa toimii musiikkiluokat ja myös kaksi valmistavan opetuksen ryhmää. Simonkallion koulussa työskentelee 37 opettajaa ja kahdeksan avustavan henkilöstön työntekijää.

Rehtorin apuna koulun johtamisessa toimivat ovo-apulaisrehtori, johtoryhmä ja yhteisöllinen hyvinvointiryhmä. Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.

Lisätietoja:

Vantaan perusopetuksen kotisivut

Simonkallion koulun kotisivut

Työsuhteen tietoja
Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Opetushallinnon tutkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Lisätietoja

https://vantaa.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=12029&key=&o=A_RJ&rspvt=i74q5ckc9dwkcoo4cokw00cs4o0s4k0
https://www.vantaa.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteystiedot:
Ilkka Kalo, Perusopetuksen johtaja
p. 040 707 1115
ilkka.kalo@vantaa.fi
tai
Niina Korko, Aluepäällikkö,
Tikkurila-Hakunilan alue
p. 0404806596
niina.korko@vantaa.fi

Lisätietoja

Vantaan kaupunki

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Tarjoamme myös työmatkaseteleitä työntekijöillemme. Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Tervetuloa meille töihin!

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.


Osoite: Simonkalliontie 1, 01350 Vantaa

Rekommenderade jobb