Reipas isäntä, leirikeskus

Etsimme reipasta isäntää Kuivalahden leirikeskukseen ajalle 18.5.2020 - 6.9.2020. Leirikeskuksen isännän tehtäviin kuuluu monenlaista piha-alueiden kunnossapitoa, kuten nurmikonleikkuu, ranta-alueen siisteydestä huolehtimista sekä pieniä kiinteistöhuoltoon kuuluvia töitä.

Työ on vastuullista ja edellyttää tekijältään itsenäistä otetta työhön, arviointikykyä leirikeskuksen huoltotarpeista sekä taitoa toimia erilaisten ihmisten kanssa. Suuri plussa on positiivinen, joustava ja työtä pelkäämätön elämänasenne.

Kätevän isännän tehtävässä suoriutumisen kannalta sinulle on eduksi kiinteistöalan koulutus ja/tai aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä.

Kuivalahden leirikeskus sijaitsee osoitteessa Särkäntie 302, 27170 Kuivalahti. Työtehtävä vaatii oman auton käytön. Työaika on ma - pe, klo 8-16. Työkavereina isännällä on leirikeskuksen keittiöhenkilökunta.

Mikäli olet mielestäsi juuri oikea henkilö, laitahan pikaisesti hakemusta tulemaan, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haastateltavilta tarkastetaan alkuperäiset tutkintotodistukset tai opintorekisteriote ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Maija Nyström
toimintakeskuksen johtaja
puh. 044 707 4080
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelut
Osoite: Särkäntie 302, 27170 Eurajoki

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.