Rekisteriassistentti - Sipoon kunta

Rekisteriassistentti

Sipoo on voimakkaasti kasvava kunta pääkaupungin läheisyydessä: rakentaminen on meillä erityisen vilkasta. Rakennusvalvonta ohjaa ja valvoo kunnan alueella tapahtuvaa rakentamista sekä ylläpitää kunnan rakennus- ja osoitetiedot sisältävää rakennusrekisteriä varsinaisen perustehtävänsä ohella.

Haemme nyt joukkoomme REKISTERIASSISTENTTIA ajalle 1.8.2019-31.7.2021, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Rakennusrekisteri on koko kunnan keskeinen työväline ja meillä on meneillään siihen liittyvä laaja laadunparantamisprojekti. Rekisteriassistenttina pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisten työtehtävien ja haastavien ongelmien parissa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviin, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä mukavan ja keskustelevan 11-hengen työyhteisön tuen.

Työtehtäviisi kuuluvat osaamisesi mukaan esimerkiksi
- sähköisten rakennus-, osoite- ja lupatietojen korjaaminen ja täydentäminen vanhojen lupien sekä asiakkailta saatujen tietojen pohjalta
- rakennuslupa-arkiston digitointiin liittyvät avustavat tehtävät
- mahdolliset maastokäynnit ja -mittaukset sekä yhteistyö asiakkaiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen tutkinto esim. rakennus- tai maanmittausalasta tai vastaava osaaminen. Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Myös valmistumisvaiheessa olevat alan opiskelijat otetaan huomioon.

Arvostamme lisäksi kykyä käyttää sujuvasti tietokonetta, halua oppia uutta sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Järjestelmällisyys ja huolellisuus ovat välttämättömiä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiselle. Eduksi katsotaan, mikäli Sinulta löytyy rakennuspiirustusten lukutaitoa, paikkatieto- ja rakennusvalvontaohjelmien hallintaa, rakennusvalvontakokemusta tai lupa-asioiden tuntemusta.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti ja koeaika on 6 kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi viimeistään 17.6.2019 klo 15:00 ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Aloitamme mahdolliset haastattelut jo 18.-19.6. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusvalvontapäällikkö Ulla-Maija Upola, puh. 040 191 6032, ulla-maija.upola(at)sipoo.fi

Tekniikka- ja ympäristöosasto, Rakennusvalvonta
Osoite: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan