test

Rekrytointiassistentti

Ansök senast  9.12.2022 15:00

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittava 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Oletko kiinnostunut työskentelystä rekrytointien parissa? Haemme nyt joukkoomme rekrytointiassistenttia vahvistamaan rekrytointitiimimme päivittäistä työtä! Voit aloittaa tässä vakituisessa työsuhteessa vaikka heti!

Rekrytointiassistenttina pääset tekemään rekrytoinnin vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä. Vastaat työssäsi esimerkiksi hakijaviestinnästä, viranhaltijapäätösten valmistelusta sekä osallistut lähijohtajien ohjaukseen ja neuvonnan. Käytät rekrytointijärjestelmäämme, Kuntarekryä, ja hoidat esimerkiksi käyttäjätunnushallintaa. Työpäivät ja -tilanteet vaihtelevat toimeksiantojen mukaisesti, joten tarvitset erinomaiset organisointitaidot.

Työskentelet osana rekrytointitiimiämme ja vastaamme yhdessä koko hyvinvointialueen rekrytoinneista keskitetysti. Perehdytämme Sinut työhösi ja opastamme kaikki tekniset temput, mutta toivomme Sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Työhösi saat tukea esimerkiksi rekrytointiasiantuntijoilta, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Sinun on mahdollista kehittyä ja kehittää työtäsi omalla toiminnallasi ja ajatuksillasi. Tulevalta työkaverilta toivomme ennen kaikkea hyvää asennetta ja me-henkeä - Tehdään ja kehitetään yhdessä Oma Hämeen rekrytointia!

Tarjoamme uramahdollisuuksia niin kokeneille konkareille, kuin vasta-alkajille.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Työtäsi ei ole sidottu toimistolle, vaan voit työskennellä myös etänä/hybridisti. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Tuleva rekrytointitiimisi on aidosti innostunut ja motivoitunut kehittämään rekrytointia ja vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin. Pääset osaltasi tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Voit tutustua lisää Oma Hämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakemuksesi tulee olla perillä viimeistään hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätiedot:
Projektipäällikkö Matti Korkala, matti.korkala@hame.fi, p. 050 467 7320
Rekrytointiasiantuntija Eira Sacklin, eira.sacklin@hame.fi, p. p. 050 305 7237
Rekrytointiasiantuntija Sarah Rissanen, sarah.rissanen@hame.fi, p. 050 594 0262

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Läs om arbetsgivare