Rekrytointikoordinaattori - Kanta-Hämeen keskussairaala

Rekrytointikoordinaattori

Haemme rekrytointikoordinaattoria Kanta-Hämeen keskussairaalan henkilöstöpalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Rekrytointikoordinaattorina toimit meillä rekrytoinnin ja työnhakijaviestinnän asiantuntijana sekä pääset kehittämään rekrytointiprosessiamme monipuolisesti.

Tehtäviisi rekrytointikoordinaattorina kuuluvat mm.
- motivoituneiden osaajien rekrytoiminen erilaisiin tehtäviin
- toimiminen tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien esimiesten kanssa rekrytointiprosessin eri vaiheissa
- hakuilmoitusprosessin läpivienti kokonaisuudessaan
- osallistuminen työnantajamielikuvamme kehittämiseen yhteistyössä henkilöstöpalveluiden ja viestinnän kanssa
- päivittäinen hoitohenkilöstön sijaisvälitys ja sen kehittäminen
- ennakoivan rekrytoinnin ja oppilaitosyhteistyön kehittäminen ja toteutus
- muut henkilöstöhallinnon tehtävät

Toivomme sinulta palavaa halua kehittää organisaatiomme rekrytointia ja työnantajamielikuvaa vastaamaan tulevaisuuden haasteita. Katsomme eduksi monipuolisen osaamisen rekrytoinnista ja viestinnästä, sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinnissa sekä kokemuksen terveydenhuoltoalalta. Rekrytointikoordinaattorin työssä menestymisen edellytyksenä ovat sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä positiivinen, aktiivinen ja itsenäinen työote.

Edellytämme rekrytointikoordinaattorilta tehtävään soveltuvaa ammatillista tutkintoa sekä kokemusta toimialaansa kuuluvissa tehtävissä.

Henkilöstöpalveluissa sinua odottaa innolla työtoverikseen 11 henkilöstöhallinnon ammattilaista. Yksikkömme vastaa rekrytoinnin lisäksi mm. palkanlaskennasta, palvelussuhdeasioista, työhyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä sekä esimiesten ja johdon tukemisesta henkilöstöjohtamisen eri alueilla.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Suoritamme haastattelut elokuun alkupuolella. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi, työsuhdematkalippu ja yhteiskäyttöpolkupyöriä sekä loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
https://ahvenistonsairaala.fi/

Henkilöstön kehittämispäällikkö Hanna Kulla-Numminen, puh. 040 486 8074. Tiedustelut puhelimitse mieluiten 26.6. klo 9-11, 9.7. klo 12-15 ja 17.7. klo 10-12. Sähköpostilla tiedustelut etunimi.sukunimi@khshp.fi.

Kanta-Hämeen keskussairaala, Henkilöstöpalvelut
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.
Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi, työsuhdematkalippu ja yhteiskäyttöpolkupyöriä sekä loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.
Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Tutustu työnantajaan