test

Rekrytointikoordinaattori, lääkärirekrytointi

Ansök senast  29.9.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee rekrytointikooridnaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen rekrytointiyksikköön 1.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rekrytointiyksikössä työskentelee 6 rekrytointikoordinaattoria sekä 4 rekrytointisihteeriä, joiden sijoittumispaikkana on Mikkeli, Savonlinna tai Pieksämäki. Nyt haetaan rekrytointikoordinaattoria, jonka tehtävänä on edistää lääkärien saatavuutta koko Etelä-Savon hyvinvointialueella. Luontevana sijoituspaikkana on Mikkeli.

Työtehtäviin kuuluvat tehokkaiden rekrytointikanavien etsiminen ja hyödyntäminen, lääkäreiden suorakontaktointi sekä yhteistyö lääketieteen oppilaitosten kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Rekrytointikoordinaattori koordinoi lääketieteen opiskelijoiden hajautusta yhdessä opetushoitajan kanssa ja suunnittelee / toteuttaa rekrytointimarkkinointia yhdessä viestinnän asiantuntijoiden kanssa. Koordinaattorin työtehtäviin kuuluvat myös lääkäreiden työsuhteiden koordinointia ja lääkäriresurssin informaation välittämistä ylilääkäreille. Tehtävä vaatii matkustushalukkuutta. Ajokortti on välttämätön tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Haastatteluja aletaan tekemään jo hakuajan puitteissa.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus myynti- tai rekrytointityöstä sekä työnantajamielikuvan rakentamistyöstä sekä digitaalisten markkinointikanavien hallinnasta.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa rekrytoinnin ja osaamisen kehittämisen päällikkö Päivi Salovaara, 050 3899 202, paivi.salovaara@etelasavonha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Läs om arbetsgivare