Rekrytointikoordinaattori (rekrytointi) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Rekrytointikoordinaattori (rekrytointi) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

ESSOTEssa on haettavana rekrytointikoordinaattorin toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhteinen tehtävä rekrytointiyksikössä.

Työtehtäviin kuuluvat tehokkaiden rekrytointikanavien etsiminen ja hyödyntäminen, lääkäreiden suorakontaktointi sekä yhteistyö lääketieteen oppilaitosten kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Rekrytointikoordinaattori koordinoi lääketieteen opiskelijoiden hajautusta yhdessä opetushoitajan kanssa ja suunnittelee / toteuttaa rekrytointimarkkinointia yhdessä viestinnän asiantuntijoiden kanssa. Koordinaattorin työtehtäviin kuuluu myös lääkäreiden työsuhteiden koordinointia ja lääkäriresurssin informaation välittämistä ylilääkäreille.

Rekrytointikoordinaattorin työyhteisöön kuuluvat hoito- ja sosiaalialan rekrytointikoordinaattori ja rekrytointisihteerit, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Lisäksi rekrytointikoordinaattori tekee vahvaa yhteistyötä viestinnän ammattilaisten ja ylilääkäreiden kanssa.

Tehtävän hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta, tehokasta otetta työtehtäviin sekä jatkuvaa halua kehittää rekrytointia tehokkaammaksi ja paremmaksi. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus markkinointi-, myynti- ja rekrytointityöstä sekä sosiaali-ja terveydenhuollon rakenteiden tuntemus.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Työ vaatii säännöllisesti matkustamista sekä iltatöitä, joten työajan suhteen uudelta rekrytointikoordinaattorilta vaaditaan joustavuutta.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Läs mer

http://www.essote.fi

Henkilöstön kehittämispäällikkö Mika Viinikainen, puh. 044 351 2516, sähköposti: etunimi.sukunimi@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Adress: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Mer om arbetsgivaren