Rektor för Korsholms vuxeninstitut - Korsholms kommun

Korsholms vuxeninstitut söker rektor för tiden 1.1-31.12.2021.

Korsholms kommun ledigförklarar tjänsten som rektor för Korsholms vuxeninstitut och söker en person med intresse för det fria bildningsarbetet att leda och utveckla verksamheten under tiden 1.1-31.12.2021.

Rektorn är föredragande i kultur- och fritidsnämnden. Rektorn fungerar som förman för musikinstitutets rektor, chef för bibliotekstjänster och fritidschef. Att leda utvecklingen av god service till kommuninvånarna hör till rektorns viktigaste ansvarsområde.

Vi värdesätter ledarskapsutbildning av den sökande. Erfarenhet av offentlig förvaltning eller motsvarade arbete betraktas som merit. Av rektorn förutsätts goda sociala färdigheter, god kommunikationsförmåga och genuint intresse för området.

Rektorns arbete innebär även budgetansvar och samarbete inom och utanför organisationen. Rektorn deltar i den dagliga, operativa verksamheten och ansvarar för att fastställda mål nås.

Behörighetsvillkor enligt gällande förordning.
Språkkrav: God förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska.
Lön enligt avtal. Prövotid 6 månader.

Ansökningar mottas via Kuntarekry.fi, arbetsnyckel 322217 senast 2.12 kl. 16.

Mer om arbetsgivaren

Önskar du veta mera om arbetet och anställningsvillkoren kan du kontakta bildningsdirektör Denice Vesterback, denice.vesterback@korsholm.fi, tfn 06 327 7167.

Bildningstjänster
Adress: Skolvägen 1, 65610 Mustasaari

Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark. I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital, välmående företag och en sund ekonomi. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1600 anställda inom olika sektorer. Välkommen med din ansökan till oss!