Romanikielen sivutoiminen opettaja, uudelleen haku - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin sivistyksen ja osaamisen toimialueen Peltosaaren kouluun haetaan romanikielen sivutoimista tuntiopettajaa ajalle 11.8.2021- 4.6.2022.

Opetukseen osallistuu useista riihimäkeläisistä kouluista oppilaita vuosiluokilta 0-9. Opetusryhmä perustetaan, mikäli opetukseen ilmoittautuu vähintään 2 oppilasta ja toinen opetusryhmä voidaan perustaa viidellä oppilaalla. Viikkotuntimäärä on 2-4 vvh riippuen oppilasmäärästä.

Arvostamme romanikulttuurin tuntemusta, opetustyötä tukevia tutkintoja, työkokemusta, suomen kielen taitoa ja pedagogista näkemystä kielen opettamisesta.

Oppilaita Peltosaaren koulussa on noin 200. Koulussa on yleisopetuksen luokkien lisäksi kehitysvammaisten opetusta, valmistavan opetuksen luokka ja esiopetusryhmiä. Luokissa on älytaulut ja koulussa on käytössä kannettavia tietokoneita ja tablet-laitteita.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Hakemukseen pyydetään liittämään kelpoisuutta osoittavat todistukset. Kelpoisuutta vailla olevat hakijat huomioidaan, mikäli kelpoisia hakijoita ei ole.

Valitun henkilön on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen pyydetään liittämään kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 31.7.2021 klo 15.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Pasi Jalonen p. 040 330 4520 tai sp. pasi.jalonen(at)riihimaki.fi.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Opetus- ja nuorisopalvelut, Koulut, Peltosaaren koulu

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb