Röntgenhoitaja - Lapin sairaanhoitopiiri

Röntgenhoitaja

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 21.10.2019 klo 15.00 mennessä

4 RÖNTGENHOITAJAN toimea

Lapin keskussairaala on yksi laajan päivystyksen sairaaloista. Osittain tästä syystä johtuen myös Radiologian toimintaa on laajennettu (mm. toinen ct-hankittu) palvelemaan paremmin laajan päivystyksen sairaalan toimintaa. Lisäksi Rovaniemen kaupungin röntgenyksikkö on liitetty osaksi LSHP:n kuvantamista.

Vahvistamme nyt joukkoamme täyttämällä neljän röntgenhoitajan vakanssit 1.1.2020 alkaen. Osastollamme työskentelee 46 henkilöä tehden natiivi-, tietokonetomografia-, ultraääni-, läpivalaisu-, verisuoni- ja magneettitutkimuksia sekä isotooppitutkimuksia. Röntgenhoitajan toimia osastollamme on 31 sekä kaksi laboratorionhoitajan ja yksi sairaanhoitajan toimi. Röntgenhoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Etsimme työstään innostuneita röntgenhoitajia, joilla on monipuoliset röntgenhoitajan taidot eri modaliteeteissä tai halu oppia ja kehittyä työssä. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä röntgenhoitajan pätevyys. Käytössämme on Esko potilastietojärjestelmä ja neaRIS tuotannonohjausjärjestelmä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuvantamisen osastonhoitaja Jonne Karanta, 040 738 6103 tai ylihoitaja Virva Salo, 040 480 1340. Sähköpostitse jonne.karanta@lshp.fi tai virva.salo@lshp.fi.

Rovaniemellä 23.9.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Kuvantamisen osastonhoitaja Jonne Karanta, 040 738 6103 tai ylihoitaja Virva Salo, 040 480 1340. Sähköpostitse jonne.karanta@lshp.fi tai virva.salo@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Radiologia
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!