RÖNTGENHOITAJA

Sallan sosiaali- ja terveyskeskuksen vastaanottopalveluissa on haettavana RÖNTGENHOITAJAN ( 4531 3001 ) toistaiseksi voimassa oleva toimi.

Röntgen on osa Sallan sosiaali- ja terveyskeskuksen vastaanottopalveluja. Meillä on toimivat perusterveydenhuollon lähipalvelut; vastaanottopalvelujen lisäksi terveyskeskuksessa on akuutti- ja kuntoutusosasto, jossa hoidetaan yleislääkäritasoista sairaanhoitoa ja kuntoutusta vaativia potilaita. Kyseessä on päivätyö, ma-pe. Työnkuvaan kuuluu natiivikuvaukset ja optg/kefalometria sekä sydänfilmeistä lepo- ja rasitusekg:t sekä holternauhoitukset.

Arvostamme hakijoissa asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Kelpoisuusehtona on röntgenhoitajan tutkinto ( AMK ) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain ( 559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Toimeen valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista alkuperäiset opinto- ja työtodistukset ja hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.salla.fi

Tutustu työnantajaan

vastaanottopalveluiden osastonhoitaja Tuija Vähäsaari
p. 0400 142864
tuija.vahasaari@salla.fi

Sallan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Perusterveydenhuolto, Vastaanottopalvelut
Osoite: Jungintie 3, 98900 Salla

Saako jo aamuinen työmatkasi stressikäyrän kohoamaan? Sallassa ei tarvitse juosta seuraavaan junaan, koska niiden kolkutus ei ole enää vuosiin erämaan hiljaisuutta häirinnyt. Eikä tarvitse jonotella liikennevaloissakaan, sillä täältä ei löydy ainuttakaan värivalotolppaa. Sen sijaan erämaata piisaa. Jokaista asukasta kohden yli neliökilometri, jonka tosin joutuu jakamaan parin poron kanssa. Turvallisessa lintukodossa on hyvä myös pienempien asukkaiden kasvaa päiväkoti – ja kouluryhmissä, joissa kaikki tuntevat toisensa (välillä liiankin hyvin). Katto löytyy pään päälle etelän hintoihin verrattuna puoli-ilmaiseksi. Työnteolla tienattuna ropoja ei tarvitse kiikuttaa yksityisvastaanotoille, sillä täällä keskellä ei mitään myös julkinen hoitotakuu pelaa (eikä niitä yksityisvastaanottoja ole liiemmälti katukuvassa näkynytkään). Asukkaitten terveyttä edistää (tai edistäisi jos muistaisi lähteä ulos, kun kotonakin on niin mukava olla) myös 160 km latuverkosto, yli 300 km patikkareittejä, monipuoliset ja hyvin hoidetut laskettelurinteet, keilahalli, liikuntakeskus, jäähalli sekä tutkitusti Euroopan puhtain ilma ( ilmaa nyt ainakin yleensä muistaa hengittää). Kulttuurin nälkään saa tyydytystä paikkakunnan omaperäisissä tapahtumissa ja toisen maailmansodan aidoille taistelukentille sijoittuvassa museossa. Erämaahan erakoitumista ehkäistäkseen voi käydä ihmettelemässä kansainvälistä meininkiä kivenheiton päässä sijaitsevassa Sallan matkailukeskuksessa. Venäjän eksotiikkaakin on tarjolla vain 20 km päässä (raja on parasta ylittää virallisesti Sallan kansainvälisen rajanylityspaikan kautta, jossei pitempi täysihoitoloma naapurimaassa houkuttele). Jos sinäkin haluat vaihtaa hektisen paikasta toiseen säntäilyn astetta rennompaan lappilaiseen elämänmenoon, niin laitahan hakemus vetämään osoitteella Salla- in the middle of nowhere® P.s. Sinä, joka olet jo omaksunut sallalaisen rennon elämänasenteen tai imenyt sen jo äidinmaidossa, et varmaankaan halua luopua siitä - hakemuksia tähän huippuhommaan odotellaan myös paikallisilta;)