Röntgenhoitaja (9), kesätyö, sädehoidon yksikkö

Haemme röntgenhoitajia kesäsijaisuuksiin aktiiviseen ja jatkuvasti kehittyvään työyhteisöömme (vähintään 9 kesäsijaisuutta).

Sädehoidon yksikössä annetaan ulkoista sädehoitoa syöpää sairastaville potilaille. Sädehoitotyö on säteilyluokkaan A kuuluvaa työtä. Potilaiden hoito toteutetaan sujuvana prosessina ja turvallisesti. Hoito perustuu näyttöön, hyviin hoitokäytäntöihin ja vaikuttaviin menetelmiin. Sädehoidon yksikkö on polikliininen yksikkö, jossa työskennellään aamu- ja iltavuoroissa arkipäivisin. Työ on moniammatillista tiimityötä. Potilaskäyntejä on päivässä 100 -150 ja alueena on koko Pohjois-Suomi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen työn, johon annamme hyvän perehdytyksen. Arvostamme yhteistyötaitoja, joustavuutta ja kykyä työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä.

Röntgenhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös röntgenhoitajaopiskelija hoitaja -nimikkeellä. Röntgenhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä ja sädehoitotyön harjoittelun tulee olla kokonaisuudessaan hyväksytysti suoritettu. Hoitaja -nimikkeisen lääkehoitoon osallistuminen edellyttää, että kliiniset sekä lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti ja PPSHP:n hoitaja -nimikkeisen lääkelupa on suoritettu.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Työsuhteessa noudatetaan enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Katja Heikkinen, p. 040 590 9483 ja apulaisosastonhoitaja Mervi Rytilahti, p. 040 509 4495, sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.

Oulun yliopistollinen sairaala, Medisiininen tulosalue, Syöpätaudit ja hematologia, Sädehoidon yksikkö
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.