test

Röntgenhoitaja Kanta-Hämeen keskussairaalaan

Ansök senast  29.12.2023 15:00

Reipas röntgenhoitaja saa paikan! Etsimme joukkoomme Kanta-Hämeen keskussairaalan röntgeniin Hämeenlinnaan röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Meillä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisesti natiivi-, tietokonetomografia-, ultraääni-, KKTT-, mammografia-, magneetti-, angiografiatutkimuksien parissa. Toiveidesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus erilaisiin vastuutehtäviin, johon mahdollistamme työaikaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Työyhteisömme on riittävän iso, mutta tarpeeksi pieni, jotta pääset tekemään vaihtelevasti eri kuvantamismodaliteetteja. Työilmapiirimme on rento, kaikki tuntevat työyhteisössä toisensa. Työnantajina joustamme ja otamme huomioon erilaiset elämäntilanteet. Toteutamme työvuoro- ja lomatoiveita aina kun vain on mahdollista.

Keskussairaalan ympäristössä on ilmainen pysäköinti ja pääset kulkemaan Hämeenlinnasta hyvin sekä Tampereelle, että Helsinkiin. Suunnittelemme myös maailman inhimillisintä Assi-sairaalaa, jonka tulevan röntgenin tilojen ja toiminnan suunnittelussa sinulla on mahdollisuus olla mukana. Uudet tilat ja kuvantamislaitteet otetaan käyttöön syksyllä 2026.

Huomioimme haussa myös valmistumassa olevat röntgenhoitajaopiskelijat, mutta vakituiseen tehtävään valinta voidaan tehdä vasta kun on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.
Toivomme, että sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot, sekä olet työtavoiltasi joustava, kehitysmyönteinen ja haluat sitoutua yksikkömme toimintaan.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi 200 € kulttuuri- ja liikuntaedun, sekä lounas- ja työmatkaedut. Perheellisenä sinun on helppo saada lapsesi päivähoitoon, lähikouluun ja harrastuksiin. Mikäli etsit uutta kotia tai vaikkapa puolisollesi työpaikkaa Hämeenlinnasta, otathan meihin yhteyttä. Teemme yhteistyötä Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö Linnan Kehityksen yritys- ja työelämämanagereiden kanssa, jotta puitteet olisivat kunnossa menestykselliseen työskentelyyn Kanta-Hämeen hyvinvointialueella. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja valinta tehdään heti sopivan tekijän löydyttyä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtäväkohtainen palkka 2740,29 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.


Läs mer

http://www.omahame.fi

osastonhoitaja Tanja Pihlavamäki, tanja.pihlavamaki@omahame.fi, p. 0401905545
ylihoitaja Päivi Kaisla, paivi.kaisla@omahame.fi, p. 0401985059

Organisationer jobb

Arbetsgivare

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme!

Läs om arbetsgivare