Röntgenhoitaja Kanta-Hämeen keskussairaalaan Hämeenlinnaan

Ansök senast  31.7.2024 15:00

Röntgenhoitaja - Tule meille Hämeenlinnaan!

Etsimme joukkoomme Kanta-Hämeen keskussairaalan röntgeniin Hämeenlinnaan röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen! Voit aloittaa työssä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Meillä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisesti natiivi-, tietokonetomografia-, ultraääni-, KKTT-, mammografia-, magneetti-, angiografiatutkimuksien parissa. Toiveidesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus erilaisiin vastuutehtäviin. Työ on kolmivuorotyötä.

Työyhteisömme on riittävän iso, mutta tarpeeksi pieni, jotta pääset tekemään vaihtelevasti eri kuvantamismodaliteetteja. Työilmapiirimme on rento, kaikki tuntevat työyhteisössä toisensa. Työnantajina joustamme ja otamme huomioon erilaiset elämäntilanteet. Toteutamme työvuoro- ja lomatoiveita aina kun vain on mahdollista.

Keskussairaalan ympäristössä on ilmainen pysäköinti ja pääset kulkemaan Hämeenlinnasta hyvin sekä Tampereelle, että Helsinkiin. Rakenteilla on myös maailman inhimillisintä Assi-sairaalaa, jonka tulevan röntgenin tilojen ja toiminnan suunnittelussa sinulla on mahdollisuus olla mukana. Uudet tilat ja kuvantamislaitteet otetaan käyttöön syksyllä 2026.

Huomioimme haussa myös valmistumassa olevat röntgenhoitajaopiskelijat, mutta vakituiseen tehtävään valinta voidaan tehdä vasta kun olet Suomessa laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Toivomme, että sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot, sekä olet työtavoiltasi joustava, kehitysmyönteinen ja haluat sitoutua yksikkömme toimintaan.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa

Perheellisenä sinun on helppo saada lapsesi päivähoitoon, lähikouluun ja harrastuksiin. Mikäli etsit uutta kotia tai vaikkapa puolisollesi työpaikkaa Hämeenlinnasta, otathan meihin yhteyttä. Teemme yhteistyötä Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö Linnan Kehityksen yritys- ja työelämämanagereiden kanssa, jotta puitteet olisivat kunnossa menestykselliseen työskentelyyn Kanta-Hämeen hyvinvointialueella. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja valinta tehdään heti sopivan tekijän löydyttyä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtäväkohtainen palkka 2740,29 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Tanja Pihlavamäki 040 1905545, tanja.pihlavamaki@omahame.fi

Apulaisosastonhoitaja Minna Korpi-Salo 040 5150617, minna.korpi-salo@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare