test

Röntgenhoitaja, keskussairaala, Hämeenlinna

Hakuaika päättyy  31.1.2023 15:00

Tule Kanta-Hämeen keskussairaalaan röntgenhoitajaksi vakituiseen työsuhteeseen!

Röntgenhoitajana voit työskennellä monipuolisissa tehtävissä, joita ovat muun muassa tietokonetomografia-, magneetti-, mammografia-, verisuoni- sekä kartiokeilatietokonetomografiatutkimukset. Pääset nopeasti perehtymään juuri Sinua kiinnostaville modaliteeteille. Vakituisissa tehtävissä edellytämme, että olet valmistunut röntgenhoitajaksi, mutta tiimiimme mahtuu niin uransa alkuvaiheessa kuin jo enemmän kokemusta kerryttäneet röntgenhoitajat. Työn aloittamisajankohdasta voimme joustavasti sopia yhdessä kanssasi.

Hämeenlinnan yksikössä teemme natiivi-. ultraääni-, läpivalaisu- ja mammografiatutkimuksia. Näiden lisäksi yksikössämme tehdään myös tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia sekä toimenpideradiologiaa. Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden, joten työ on kolmivuorotyötä. Riihimäen yksikössä tutkimusvalikoimaamme kuuluvat natiivi-. ultraääni- sekä tietokonetomografiatutkimukset. Teemme Riihimäen yksikössä päivätyötä ja palvelemme asiakkaitamme niin arkena kuin viikonloppuna.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa, eli tuttavallisemmin Kantiksessa, pääset työskentelemään erikoissairaanhoidon parissa. Sairaalan alueella pysäköinti on ilmaista. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Haluatko tutustua meihin lisää?
Röntgen yksikköön pääset tutustumaan videolta osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=WQHpZ9PGp3E
Kantiksesta pääset lukemaan lisää osoitteesta: https://duunitori.fi/tyoelama/khshp-tyonantajana/

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä, haastattelemme ja teemme valintoja hakuajan aikana. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittava 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

ylihoitaja Päivi Kaisla puh. 03 629 2072 tai paivi.kaisla@omahame.fi
Osastonhoitaja Tanja Pihlavamäki puh. 040 190 5545 tai tanja.pihlajamaki@omahame.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Tutustu työnantajaan