Röntgenhoitaja (kuvantaminen) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Röntgenhoitaja (kuvantaminen)

Röntgenhoitaja, tule töihin Essoteen!

Haemme nyt Essoten Kuvantamisen yksikköön röntgenhoitajia eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Essote Kuvantaminen tarjoaa kuvantamisen palveluita Etelä-Savon alueella Mikkelissä, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla ja Pieksämäellä, palvellen koko Essoten aluetta.

Meillä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisesti natiivi-, tietokonetomografia-, ultraääni-, KKTT-, mammografia-, magneetti-, angiografia- ja isotooppitutkimusten parissa. Olemme myös osa koronaariangiografioista vastaavaa moniammatillista tiimiä.
Yksikkömme on auki kaikkina vuorokaudenaikoina ja edellytämmekin sinulta mahdollisuutta tehdä kolmivuorotyötä.

Työyhteisössämme on hyvä ja innostava ilmapiiri, jonka ylläpitoon työntekijät ja esimiehet ovat sitoutuneet. Kannustamme ideoimaan ja kehittämään omaa työtä! Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omiin työvuoroihisi toiminnan ja yhteisten pelisääntöjen asettamissa rajoissa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta.

Ensisijainen sijoituspaikka on Mikkelin keskussairaalan Kuvantaminen, mutta työhön kuuluu myös satunnaisesti kiertämistä ympäristökuntien pienemmissä kuvantamisyksiköissä.

Tehtävät voidaan täyttää jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen röntgenhoitajan laillistus.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Vs. osastonhoitaja Elina Turkka, puh. 044 351 2661. Sähköposti: elina.turkka@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan