Skip to main content
test
Röntgenhoitaja: kuvantamiskeskus, Joensuu (id6499) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 7.9.2022 mennessä kuusi (6) RÖNTGENHOITAJAN tehtävää Kuvantamiskeskuksen radiologian yksikössä

Olisitko juuri sinä yksi uusista röntgenhoitajastamme? Mikäli olet kiinnostunut kolmivuorotyöstä, jossa perustehtävät koostuvat natiivi-, tietokonetomografia- ja ultraäänitutkimuksia, olet etsimämme henkilö. Edellä mainittujen modaliteettien lisäksi, röntgenhoitaja voi sijoittua työskentelemään magneetti-, mammografia-, angio- tai läpivalaisututkimuksiin. Kuvantamiskeskuksella on röntgentoimipisteitä myös maakunnan alueella. Joissakin maakunnan röntgeneissä, käy osa röntgenhoitajistamme sijaistamassa loma-aikoina. Teemme tiivistä yhteistyötä Siun soten muiden yksiköiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja uudistamme laitekantaamme säännöllisesti. Röntgenhoitajat työskentelevät sekä itsenäisesti, että tiiviissä yhteistyössä yksikön muiden ammattiryhmien kanssa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman työn kehittämiseen ja monipuoliseen työskentelyyn keskussairaalassa ja tarpeen mukaan myös maakunnan röntgeneissä. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäväänsä yksilöllisesti tehdyn suunnitelman mukaisesti.

Odotamme sinulta valmiutta kolmivuorotyöhön, aktiivista työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Työskentely vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä taitoa toimia niin itsenäisesti, kuin moniammatillisestikin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia röntgenhoitajan tehtävissä. Myös loppuvaiheen röntgenhoitajaopiskelijat huomioidaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2601,40 €.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Raakel Ikonen raakel.ikonen@siunsote.fi 013 330 3434 ja palvelupäällikkö Satu Rantala satu.m.rantala@siunsote.fi puhelin 013 330 3131

Jätä hakemus sähköisesti 7.9.2022 mennessä. Haastattelut tullaan pitämään 22.-23.8.2022 paikan päällä tai tarvittaessa Teams-yhteydellä.

Joensuussa 5.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6499
  • 5.8.2022 - 7.9.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Raakel Ikonen raakel.ikonen@siunsote.fi 013 330 3434 ja palvelupäällikkö Satu Rantala satu.m.rantala@siunsote.fi puhelin 013 330 3131

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb