Röntgenhoitaja, määräaikainen - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Röntgenhoitaja, määräaikainen

Haemme röntgenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Etelä-Karjalan keskussairaalan sädehoitoyksikköön ajalle 2.9.2019 - 30.7.2020.
Kelpoisuutena tehtävään on röntgenhoitajan tutkinto.

Eduksi katsotaan työkokemus sädehoidosta. Tehtävä edellyttää kehittävää ja innostavaa työotetta sekä muuntautumiskykyä ja joustavuutta sekä itsenäistä päätöksentekoa.

Hoitotyötämme ohjaavat Eksoten yhteiset arvot; yhdessä asiakkaan kanssa, halu ottaa vastuuta, mutkaton vuorovaikutus sekä rohkeus uudistua.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Lisätietoja antavat; toimintayksikön esimies Virpi Hakuli, puh. 044 791 5462, virpi.hakuli@eksote.fi, sekä palvelupäällikkö Merja Lampinen, puh. 044 791 5400,: merja.lampinen@eksote.fi.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelut
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan