Röntgenhoitaja sädehoitoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Röntgenhoitaja sädehoitoon

Haemme röntgenhoitajaa sädehoitoon Kymenlaakson keskussairaalaan ajalle 1.8.2019-30.6.2020

Yksikkömme on nopeasti kehittyvä ja uudistuva. Sädehoitoyksiköllemme on valmistumassa uudet tilat alkuvuodesta 2020. Toiminta uusissa tiloissa uusin sädehoitolaittein käynnistyy alkuvuodesta 2020. Yksikössämme on tällä hetkellä käytössä yksi sädehoitolaite ja uusi CT-simulaattori ja lisäksi uusinta teknologiaa oleva pintatunnistusjärjestelmä. Pidämme tärkeänä röntgenhoitajien tietojen ja taitojen ajantasaisuutta. Mahdollistamme röntgenhoitajille koulutuksia kansallisesti ja kansainvälisesti. Toimimme osana moniammatillista tiimiä. Yhdessä kehitämme toimintaamme.

Sädehoitoyksikössämme annetaan ulkoista sädehoitoa virka-aikana. Röntgenhoitajan tehtäviin kuuluvat annossuunnittelukuvaukset tarvittaessa varjoainetehosteisesti CT-simulaattorilla sekä sädehoitojen antaminen yhdessä moniammatillisessa tiimissä.

Kelpoisuusehtona on röntgenhoitajan tutkinto ( AMK ) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain ( 559/1994) mukainen laillistus. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen sädehoidossa.

Haemme rentoon tiimiimme joustavaa, yhteistyökykyistä ja kehitysmyönteistä röntgenhoitajaa.Tarjoamme hyvän ja iloisen työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää itseään sekä yksikköämme.

Kymsotessa huolehdimme rokotesuojastamme

Lue lisää sädehoitoyksikön uusien tilojen rakentamisesta: https://www.kymensairaalat.fi/2019/03/22/kymenlaaksossa-hoidetaan-syopapotilaita-jatkossa-kahdella-sadehoitolaitteella/

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Sanna Ryynänen, sanna.ryynanen@kymsote.fi p. 044-269 1494

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut hyvinvoiva maakunta.
Kymsote vastaa Kymenlaakson kaikkien sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä. Kotkan, Kouvolan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyivät henkilöistöineen uuden organisaation alle yhdessä Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean kanssa. Muutoksen myötä Kymsotesta tuli Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 000 henkilöä.

Tutustu työnantajaan