Röntgenhoitaja, sydänyksikkö - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Röntgenhoitaja, sydänyksikkö - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme aktiivista ja kehittämismyönteistä röntgenhoitajaa vastuuhoitajaksi sydänyksikön invasiivisen kardiologian toimenpidesaliin. Arvostamme aikaisempaa kokemusta invasiivisesta kardiologiasta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Sydänyksikössä työskentelee n. 50 alan ammattilaista ja meillä hoidetaan potilaita moniammatillisessa tiimissä kokonaisvaltaisesti hoitoprosessin alusta loppuun asti.
Yksikössä on kaksi toimenpidesalia, päiväkirurginen osasto, sydänvalvomo ja -osasto sekä kardiologian poliklinikka.

Tarjoamme haasteellista työtä hyvässä työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuutena tehtävään on röntgenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimeen valinnassa noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Haastateltavilta tarkastetaan alkuperäiset todistukset. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Läs mer

http://www.satasairaala.fi

ylihoitaja Päivi Hautaoja
puh. 044 707 7604, tai
osastonhoitaja Raisa Nurmi
puh. 044 707 6650
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Konservatiivisen hoidon vastuualue, sydänyksikkö
Adress: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren