Röntgenhoitaja Syöpähoitoyksikkö, Lappeenranta

Ansök senast  28.7.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haemme röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Karjalan keskussairaalan Syöpähoitoyksikön sädehoitoon alkaen 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sädehoitotyön tehtävässä.

Olemme innovatiivinen pieni sädeyksikkö, jossa pääsee hyvän perehdytyksen jälkeen työskentelemään erinlaisissa työpisteissä: ulkoinen sädehoito (2 hoitokonetta), simulaattori- ja annossuunnittelu työ, potilaan ohjaus/neuvonta ja sädelääkärin vastaanottohoitajana työskentely.

Tehtävä edellyttää kehittävää ja innostavaa työotetta sekä muuntautumiskykyä ja joustavuutta sekä itsenäistä päätöksentekoa. Työ on pääsääntöisesti päivätyön luonteista mutta tarvittaessa 2-vuorotyötä.

Kelpoisuutena tehtävään on röntgenhoitajan tutkinto. Tehtävässä huomioidaan myös syksyllä 2024 valmistuvat röntgenhoitajat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet


Läs mer

http://www.ekhva.fi

Kontaktuppgifter

Toimintayksikön esimies Virpi Hakuli, puh. 044 791 5462 sekä palvelupäällikkö Merja Kamppinen-Lampinen, puh. 044 791 5400, etunimi.sukunimi@ekhva.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Läs om arbetsgivare