Skip to main content
test
Röntgenhoitaja: syöpäkeskus, Joensuu; määräaikainen (id6340) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun Sotessa on haettavana 10.7.2022 mennessä RÖNTGENHOITAJAN sijaisuus Syöpäkeskuksen sädehoidossa ajalle 1.8.2022 - 6.11.2022

Syöpäkeskuksessa tehtävämme on hoitaa aikuisten syöpäsairauksia. Potilaiden hoito on tiivistä moniammatillista yhteistyötä ja sisältää niin lääkehoitoa kuin ulkoista sädehoitoa. Myös syövän hoitoon liittyvät kontrollikäynnit tapahtuvat vastaanotoillamme. Yksikössämme on kaksi sädehoitokonetta. Käytössämme on uudenaikaiset lineaarikiihdyttimet ja päivitetyt hoitoon liittyvät ohjelmistot. Työ on päivätyötä. Syöpäkeskuksen röntgenhoitajan tehtävää täytettäessä hakijalle katsotaan eduksi kokemus sädehoitotyöstä sekä TrueBeamin ja Varianin Aria-käyttöjärjestelmän osaaminen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Röntgenhoitajat työskentelevät tiiviissä moniammatillisessa yhteistyössä yksiköiden muiden ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia röntgenhoitajan tehtävissä. Myös loppuvaiheen röntgenhoitajaopiskelijat huomioidaan.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2550,39 euroa / kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävissä on koeaika.

Lisätietoa tehtävästä antavat osastonhoitaja Piia Hyttinen piia.hyttinen@siunsote.fi 013 330 3106

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 8.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6340
  • 8.6.2022 - 10.7.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb