Röntgenhoitajan kesäloman sijaisuus

Kuusamon kaupungissa on haettavana

Röntgenhoitajan kesäloman sijaisuus
Sijoituspaikka on Kuusamon terveyskeskuksen röntgenosasto.

Kiinnostako työ asiantuntevassa tiimissä upean luonnon ympäröimänä Kuusamossa. Hae kesälomasijaiseksi asiantuntevaan tiimiimme!

Röntgenissämme tehdään natiivi- ja ultraäänitutkimuksia, mammografioita, tietokonetomografioita, magneettitutkimuksia (magneettirekka 2-3 pv/kk) sekä ekg-tutkimuksia. Kuvauslaitteemme ovat suoradigitaalisia. Käytössämme on Lifecare potilastietojärjestelmä ja PPSHP:n alueellinen neaRIS-järjestelmä.

Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti päivätyötä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon muuttuvissa tilanteissa. Hakijalla tulee olla hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan myös ruotsin ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen röntgenhoitajan laillistettu tutkinto. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Sijaisuutta voi hoitaa myös röntgenhoitajaopiskelija hoitaja-nimikkeellä, jolloin opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi -työavain nro 352302.
Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Kuusamon terveyskeskus /Hallinto, PL 24 93601 Kuusamo.

Hakuaika päättyy 14.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Kuusamo 30.3.32021

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava röntgenhoitaja Janne Kallunki puh.0400 641 296. Sähköposti etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut, Röntgen

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Suggested jobs