test

Röntgenhoitajan sijaisuudet Varhassa

Ansök senast  31.12.2023 14:00

Hei röntgenhoitaja tai loppuvaiheen röntgenhoitajaopiskelija - hae sijaiseksi Varhaan!

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Tehtävänkuvat vaihtelevat yksiköittäin.

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia työtehtäviä röntgenhoitajan tehtävissä.

Edellytämme röntgenhoitajan sijaiselta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta röntgenhoitajan tehtävään. Joissakin sijaisuuksissa voi toimia myös röntgenhoitajaopiskelijana.

Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja onko sinulla erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä.

Opiskelija: hakulomakkeella kysytään kuinka paljon sinulla on opintorekisteriin kirjattuja osaamispisteitä sillä hetkellä, kun teet hakemusta. Merkitse myös opintorekisterin päiväys.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjolla sinulle soveltuva sijaisuus. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla.

Tule mukaan hyvintekijöiden joukkoon!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Katso myös muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun, mikäli sinua kiinnostavalla ammattiryhmällä ei ole omaa ilmoitusta tai sinulla ei ole vielä tarpeeksi opintopisteitä röntgenhoitajan sijaisuuksiin, mutta olisit kiinnostunut muista työtehtävistä Varhassa.


Läs mer

http://www.varha.fi/rekry

rekrytointi@varha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Läs om arbetsgivare