Skip to main content
test
Röntgenhoitajan sijaisuudet - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia työtehtäviä erikoissairaanhoidossa. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin. Kerrothan hakemuksessasi, oletko hakemassa keikkatyötä vai ainoastaan pidempiä sijaisuuksia.

Sairaalassa röntgenhoitajat voivat toimia radiologialla, isotooppi- ja PET-tutkimuksissa tai sädehoidossa. Radiologialla on mahdollisuus työskennellä hyvin monenlaisella osastolla; eroja on osastojen koossa, sijainnissa, modaliteettien määrässä, työajoissa sekä tutkimuksissa. Olemme osana moniammatillista tiimiä tutkimassa ja hoitamassa potilasta, vastaten osaltamme potilaan hoitopolusta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn yliopistosairaalassa, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä hyvät työkaverit. Mahdollistamme koulutuksen koulutusvirkavapailla ja koulutukseen erikseen varatulla määrärahalla sekä itsensä jatkuvan kehittämisen. Meillä on mahdollisuus työnkiertoon ja kannustamme tutustumaan erilaisiin työpisteisiin. Yliopistosairaalassa meillä on moderni ja huippulaatuinen laitekanta.

Peruspalkka määräytyy osastolla olevan työn vaativuuden mukaan, ollen noin 2500€ - 2600 €. Lisäksi maksetaan sädelomakompensaatiota 3,5%. Edellytämme röntgenhoitajan sijaiselta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta röntgenhoitajan tehtävään.

Joissakin sijaisuuksissa voi toimia myös röntgenhoitajaopiskelijana. Opiskelijana vastuu potilaan lääkehoidosta on rajatumpi ja joudumme rajatun työnkuvan vuoksi pidättämään palkasta -5%. Röntgenhoitajan työ myös sijaisuuksissa edellyttää täysi-ikäisyyttä.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Jätä hakemuksesi ”Hae työpaikkaa” -linkin kautta.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylihoitaja virva.seiko-vanttinen@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb