Röntgenhoitajan sijaisuus, sädehoito

Haemme röntgenhoitajaa sijaisuuteen, nuorekkaaseen ja innostavaan ryhmäämme syöpätautien yksikön sädehoitoon. Sijaisuuden kesto vähintään 15.12.2020 - 27.10.2021. Yksikössämme on erinomainen, rento ja iloinen työilmapiiri. Perehdytyssuunnitelma on ajantasainen ja yksilöllinen.

Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja työskentelyolot sekä mahdollisuuden käyttää ajanmukaista teknologiaa. Yksikössä on kaksi hoitokonetta ja TT-simulaattori. Kyseessä on pääasiassa päivätyö.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, yhteistyötaitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Edellytämme röntgenhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen röntgenhoitajaopiskelijat (vähintään 2/3-osaa opinnoista suoritettu). Täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

ylihoitaja Tuula Huumonen,
puh. 044 707 7606 tai
osastonhoitaja Jaana Ketola-Hautamäki,
puh. 044 707 3750

Syöpätautien yksikkö, Sädehoito
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.